torstai 4. lokakuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä

Tulipas tehtyä pitkästä aikaa pikakeikka Mosalaan alkuviikosta. Edellinen pisto Perhonjoelle on muistaakseni niinkin kaukaan kuin vestivaaliviikolta.

Vesitilanne on nyt oikein sopiva kalasteluun ja kalaakin vaikuttaisi olevan vielä liikkeellä. Yksi äkäinen kille kävi ylhäällä ja pikaisen koukun irroittamisen jälkeen jatkoi uintiaan. Vastarannalla paikallinen ammattikalastaja, valko-musta kissa ihmetteli touhuani. Ei varmaan sillä ole viime aikoina liikaa kalakavereita ollut koskella...

Mikäli ilmat pysyvät kalastukseen soveltuvina, niin täytyy tehdä vielä käynti tai pari Mosalaan ennen talvitaukoa. Jokohan tänä syksynä tulisi se ensimmäinen marraskuun kille. Aiempina syksyinä viimeiset tapahtumat ovat tulleet kaikki lokakuun loppupuolella viimeistään.

Kalastuslupien myyntimääriä olen myös inventoinut hiljalleen ja näyttäisi lupamyynti olevan tämän vuoden osalta suunnilleen edellisten tasoilla euromääräisesti. Tämä tietää sitä, että toimintaa voidaan jatkaa samalla tasolla myös ensi vuonna. Kiitos kaikille rehelllisille kalastajille, jotka ovat kalalupansa maksaneet!

Luehan myös seuran blogin päivitykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti